Werkplaats

Wij hebben twee moderne garages gevestigd in Arnhem. Wij beschikken over Bosch-diagnose apparatuur. Een inspectie is een zaak van vertrouwen. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijke advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. Wij onderhouden niet alleen auto's van een bepaald merk. Bij Garage Pluim worden namenlijk alle soorten en typen personen- en bedrijfswagens onderhouden. 

 

Diensten

 

Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan uw auto in onze werkplaats. Garage Pluim is al meer dan 50 jaar het adres in Arnhem en omgeving voor al uw onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel en ruitschade. Meer informatie over onze diensten kunt u vinden onder het kopje "Diensten".

 

Alle werkzaamheden worden in de eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid wordt bijna niet uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij ons zeer goed. Alle werkzaamheden worden vooraf met de klant besproken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Garantie

 

Auto's die bij ons gekocht zijn, worden tevens in onze werkplaats behandeld. Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden.